Милионер 2023  2.11.37 APK MOD (UNLOCK/Unlimited Money) Download

Милионер 2023 2.11.37 APK MOD (UNLOCK/Unlimited Money) Download

Description of Милионер 2023

Милионер 2023 2.11.34 APK MOD (UNLOCK/Unlimited Money) DownloadИграта Милионер е специално разработена за теб, за да прекараш времето си вълнуващо. Разполага с оценяване на база локация, класиране по град и по списък с твоите приятелите в играта. Всеки, който реши да се възползва от разширената система за класиране, се наслаждава на тази игра.

В тази игра:
– Разширена система за класация
– Вградени в играта възможности за подсказки
– Интеграция с Facebook, за да видиш резултатите на приятелите си
– Класация на базата на местоположение – Имаш възможност да видиш класацията на играчите в твоя регион. Избраното местоположение може да бъде твоят дом, офис, училището, в което учиш или си завършил/а.

Харесваш ли забавни и ненатоварващи викторини? Би ли искал/а да играеш игра с въпроси, към която ще се пристрастиш и с която ще тестваш познанията си? Ако отговорът ти е “да”, тогава изтегли и инсталирай играта Милионер 2023 на твоя Андроид смартфон или таблет, защото това е перфектната игра за теб и твоите приятели!

Ако ти или твоите деца сте пристрастени към забавни викторини, то вие незабавно ще се увлечете в тази пристрастяваща и предизвикателна за мисленето ви игра! Ще трябва да преминеш труден тест по много теми и да се опиташ да намериш правилния отговор на всеки въпрос. Трябва да докажеш, че си най-добрият в тази област и да бъдеш на върха на тази разширена система за класация, тъй като ние организираме класация на база на местоположение, град и спрямо приятелите ти.

И най-хубавото е, че имаме хиляди въпроси за теб, така че ще имаш чудесна възможност да докажеш интелигентността си. Звучи лесно, но наистина ли можеш да го направиш? Намери правилния отговор на всеки въпрос в тази невероятна безплатна игра.

• Защо трябва да изтеглиш и инсталираш безплатно играта Милионер 2023 на твоя Андроид смартфон или таблет, вместо други нови и безплатни игри?
✓ Красива HD графика, която ще ти предостави прекрасно изживяване, докато играеш тази страхотна и разтоварваща викторина.
✓ Играта Милионер 2023 е безплатна и ще остане такава завинаги. Няма скрити и годишни абонаментни такси, които да те изненадат. Предлагаме само вградени в приложението възможности за покупки.
✓ милионер 2023 е игра за трениране на мозъка за всеки ден, може да се играе както от възрастни, така и от тийнейджъри. Цялото ви семейство може да го играе и те ще го харесат.
✓ Добавихме хиляди въпроси! Гарантираме, че ще играете играта часове без спиране! Единственият, който наистина може да ви спре е вие.

Какво чакате? Изтеглете милионер 2023 и се насладете на най-добрата, готина и безплатна игра за тестове!

az.ustad.milioner

App Information of Милионер 2023

App Name Милионер 2023
Package Name az.ustad.milioner
Version 2.11.34
Rating 0
Size
Requirement 6.0
Updated 2022-11-04T14:38:06.000Z
Installs 50,000+
Category Games, Word
Developer