Téli mese – Bogyó és Babóca 1.0.12 APK MOD (UNLOCK/Unlimited Money) Download

Téli mese – Bogyó és Babóca 1.0.12 APK MOD (UNLOCK/Unlimited Money) Download

Description of Téli mese - Bogyó és Babóca

Téli mese – Bogyó és Babóca 1.0.12 APK MOD (UNLOCK/Unlimited Money) DownloadA Bogyó és Babóca mesék főszereplője Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány. Az Évszakos könyvből készült alkalmazás téli meséje a szarvasbogár és a méhecske veszekedésével kezdődik. Feltűnik Bagolydoktor, és a dombtető megtelik hóemberekkel.

A Bogyó és Babóca sorozat első kötete 2004-ben jelent meg az építészmérnök végzettségű Bartos Erika rajzaival és szövegével, a Pozsonyi Pagony könyvkiadó gondozásában. A sorozat hamarosan a legkisebbek kedvencévé vált, népszerűsége szájról szájra terjedt. Az első kötetet sok újabb könyv követte, melyek főszereplője Babóca, a katicalány, Bogyó, a csigafiú, és barátaik.

A sorozat számos díjat tudhat magáénak. A Bogyó és Babóca bábkiállítás Múzeumbarát elismerést kapott Székelyudvarhelyen és oklevelet a Szabadkai Nemzetközi Bábszínházi Fesztiválon, a Bogyó és Babóca rajzfilmmel a Kedd Animációs Stúdió elnyerte Kínában a Jiangyini Nemzetközi Gyerekfilm-fesztivál Legjobb Rövidfilm díját, az olaszországi Premio Cartoon Kids díjat és a Kecskeméti Filmfesztivál közönségdíját, a rajzfilmet bemutatták a Japán Animációs Fesztiválon is. A Bogyó és Babóca könyvek kiérdemelték az Isztambuli Könyvfesztivál Plakettjét, 2016-ban pedig a Bogyó és Babóca sorozat megkapta az év legnépszerűbb mesekönyvének ítélt Aranykönyv-díjat. A szerző 2015-ben Pro Familiis díjat vehetett át az Emberi Erőforrások Minisztériumától, kimagasló szakmai tevékenysége elismeréseként.

com.onceapps.bb.winter.hu

App Information of Téli mese - Bogyó és Babóca

App Name Téli mese - Bogyó és Babóca v1.0.12
Genre Educational, Games
Size
Latest Version1.0.12
Get it On Google Play
Update2022-10-26T12:35:42.000Z
Package Namecom.onceapps.bb.winter.hu
Rating 0
Installs50,000+
Download APK