Alfabeti Shqip – Abetare ABC 3.20.300922 APK MOD (UNLOCK/Unlimited Money) Download

Alfabeti Shqip – Abetare ABC 3.20.300922 APK MOD (UNLOCK/Unlimited Money) Download

Description of Alfabeti Shqip - Abetare ABC

Alfabeti Shqip – Abetare ABC 3.20.300922 APK MOD (UNLOCK/Unlimited Money) DownloadZbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe – ABC Shqip me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh në Abetare.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

– Mësimin e shkronjave me interaksion dhe narracion
– Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale.

shkolla.trigonom.alfabetishqip

App Information of Alfabeti Shqip - Abetare ABC

App Name Alfabeti Shqip - Abetare ABC v3.20.300922
Genre Educational, Games
Size
Latest Version3.20.300922
Get it On Google Play
Update2022-09-30T12:44:20.000Z
Package Nameshkolla.trigonom.alfabetishqip
Rating 0
Installs100,000+
Download APK